Bronze Pakke - 4990 kr.

Her kan du læse mere i detaljer om lige præcis hvad vores Bronze Pakke indeholder, hvorfor det er vigtigt og hvilken type virksomheder Bronze Pakken passer til.

rezhape hjemmesider bronze pakke

Hvorfor vælge Bronze Pakken?

Virksomhedsstørrelse

Det at have en professionel hjemmeside til at repræsentere sin virksomhed/brand er vigtigt. Alt efter behov så kan en hjemmeside fungere som et online CV for din virksomhed/brand. En hjemmeside er let tilgængelig for potentielle kunder, og da det er noget af det første en potentiel kunde ser, er det derfor rigtigt vigtigt at have en flot og funktionel hjemmeside. 

Ved køb af Bronze Pakken får du en flot, overskuelig og professionel WordPress hjemmeside, som passer til dit brand til en virkelig god pris. Bronze Pakken er velegnet til mindre virksomheder (eksempelvis PMV eller enkeltmandsvirksomheder), hvor de essentiele midler/værktøjer til en flot hjemmeside medfølger.

Hvad med domænenavn og hosting?

Månedlig løsning

For at man kan have en hjemmeside på internettet (world-wide-web) så skal man havet både et domæne og hosting. Domæne og hosting kan købes hos diverse webhotel. Her hos Rezhape er vi registreret med webhotellet Simply, hvor vi tilbyder en simpel ALL-IN-ONE løsning til en god pris. Hvis du allerede har et domæne og hosting hos et pålideligt webhotel, så er det ikke et problem.  

Vores domæne- og hosting løsning er et tilkøb til alle pakkeløsninger og koster 1500 kr. om året (125 kr. om måneden). Du kan læse mere om vores domæne- og hosting løsning lige her.

Hvor stor en hjemmeside får man?

Antal sider

Ved køb af Bronze Pakken kan du have op til 10 undersider (eksklusiv forsiden). 10 undersider er en god og meget passende størrelse til de fleste mindre virksomheder. En underside kunne eksempelvis være en ”kontakt os” side – det kan du helt selv bestemme.

Virker min hjemmeside på Mobil og Tablet?

Responsiveness

Undersøgelser viser at minimum 50 % af alt internet-trafik foregik via mobilen i 2020 – det er derfor rigtigt vigtigt at din hjemmeside er kompatibel med både iPhone, iPad og andre tablets.

Rezhape sørger for at din hjemmeside er flot og funktionel på både PC, iPhone, iPad og andre tablets ved køb af Bronze Pakken.

Bliver min virksomhed fundet på Google?

Vores SEO-løsning

Det er vigtigt at ens virksomhed dukker op på Google når en potentiel kunde søger efter din virksomhed.

Ved køb af Bronze Pakken hjælper vi med basic SEO-optimering hvilket inkluderer SEO-rettet tekster, META-tags, Google Search Console m.m. for at optimere din virksomheds ranking på Google.

Hvad med vedligeholdelse og CMS-system?

Vedligeholdelse

WordPress er programmet som hjemmesiderne bliver lavet i, og det er et brugervenligt CMS-system. Du har mulighed for selv at holde din hjemmeside ved lige ved brug af WordPress, ellers kan du også tilkøbe vedligeholdelse af din hjemmeside hos Rezhape.

Ved køb af Bronze Pakken har du mulighed tilkøb af vedligeholdelse af din virksomhedshjemmeside. Vedligeholdelse af hjemmeside koster 250 kr. om måneden og inkluderer b.la. opdatering af WordPress, regelmæssig backup af hjemmesiden, installering og opdatering af plugins, tekstændringer, tilføjelse af billeder og sparring. Du kan læse mere om vedligeholdelse af din hjemmeside lige her.

Hvad med SSL-certifikat og kryptering?

SSL-certifikat

SSL-certifikat er vigtigt for din hjemmeside, da det er med til at vise Google at din hjemmeside er sikker. Et SSL-certifikat er et stykke kode på din hjemmeside, som viser webbrowseren at din hjemmeside er krypteret. Hvorhvidt en hjemmeside har et SSL-certifikat eller ej kan ses ved siden af domænet – hvis der er en lås betyder det at hjemmesiden har et gyldigt SSL-certifikat og dermed er krypteret. 

Ved køb af Bronze Pakken sørger Rezhape for at din hjemmeside har et gyldigt SSL-certifikat.

Scroll to Top